Skip to main content

Jobba hos oss

Bli en del av vårt team. Vi söker alltid efter duktiga målare och medarbetare.

Just nu söker vi inga nya målare.

Är det dig vi söker?

Tycker du att du är rätt person för oss? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

På Lidmans Måleri söker vi alltid efter duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare som har lätt för att samarbeta. Våra kundgrupper är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och byggföretag. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag.

Önskade kvalifikationer:

Lidmans Måleri är ett entreprenörsdrivet företag. En god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagskultur. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.

Vi söker dig som är bosatt i Linköping med omnejd. Vidare söker vi dig med en god social kompetens som kan ha en bra kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter att man sätter kunden i första rum och visar respekt för både kunder och medarbetare. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss.

Krav:

Utbildad målare
B-körkort

Du som anser att du har rätt bakgrund och erfarenhet är välkommen att höra av dig till oss via mail. Tjänsten är heltid och gäller tillsvidare.

Endast ansökningar som motsvarar våra krav och önskade kvalifikationer besvaras. Vi tar emot ansökningarna löpande, och ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. I din ansökan ska ett personligt brev och CV finnas.

Ansökan skickas till: jonas.blomberg@lidmansmaleri.se

BLI EN AV OSS IDAG!